30 de juny 2008

Enllaçant amb el dit referent "la crisi"

He copiat de'n Francesc Puigcarbó aquest gràfic, per il·lustrar la meva queixa, espero que no s'enfadi, el seu post parla de " és temps de revolta ja" i jo m'hi afegeixo perquè fa uns dies jo parlava de que sempre ens toca rebre als mateixos, que a sobre de que ens apugen les "tarifes" de tot, ens penalitzaran si gastem més aigua ó més llum del que se suposa ha de consumir una casa amb 4 persones, i que aviat arribaria el moment en que ens hauríem de plantejar dir-los PROU, JA N'HI HA PROU
Ens demanen estalvi en tot, però precisament nosaltres, a qui ens ho demanen, som els més interessats en no "gastar" perquè no podem, perquè els sous són els mateixos des d' un munt de temps i tot va amunt, que jo recordi no hi ha hagut mai cap govern (d'un color o d'un altre) que hagi dit: S'abaixa la carn, s'abaixa la llum, s'abaixa l'aigua i el telèfon, no, que va, sempre tot amunt i els consumidors finals a pagar i callar........... i no poder estalviar ni un ral pel dia de demà o per un "mal de ventre" com es deia abans.
¿Crisi? quina crisi? la financera? la dels senyors rics que no volen perdre beneficis? i aquesta crisi és deguda a l'alça del barril del petroli? mentida, ja ho podeu veure pel gràfic, en 8 anys el preu del petroli s'ha apujat un 11,21% i en canvi també en el mateix temps, als sortidors s'ha apujat un 100,12% ÉS ESCANDALÓS, la diferencia entre el cost i la venda: IMPOSTOS i TAXES, òndia, senyors governants, oi que hi ha crisi diuen? doncs prenguin mesures per a que no siguem els de sempre els que rebem, abaixin aquest impostos sobre el litre de gasoil o benzina i si abaixen els impostos dels carburants potser també s'abaixarà el transport, la carn, la fruita, la llet, els ous, ...... i podrem estalviar alguna cosa i portar-la al banc, així també els banquers podran abaixar els tipus d'interès si hi ha més gent que pot estalviar i de pas també potser tornaran a obrir l'aixeta si veuen que ja no deixaran de tenir forces beneficis. Ells no hi perden mai, sempre guanyen. En el joc també "LA BANCA GUANYA" però per desgràcia la vida i el benestar de les persones NO ÉS UN JOC.