11 de juny 2008

65 hores setmanals? què és això?

grup a Facebook.
La CEE està mirant de implantar a tot Europa les 65 hores setmanals. De moment el nostre país s'hi oposa, però aconseguiran que els facin cas?
Com és possible que hagin pensat en una cosa així? els nostres avis encara se'n recorden del que varen haver de lluitar per aconseguir la setmana de 45 hores. No ho acabo d'entendre, quantes hores haurem de fer diàriament? Haurem de treballar també els dissabtes? i els diumenges?. A veure, 10hores diàries x 5 dies (fins divendres ) són 50 hores i els dissabtes, segons aquests números, també hauríem de treballar 10 hores i 5 els diumenges. O be, 12 hores diàries i 5 hores els dissabtes. Quan han treballat 12 hores diàries aquests "diputats" europeus? i els sous? seran els mateixos?
¡És un retrocés tan gran! és que és incomprensible. Així pensen acabar amb l'atur?, els que ja tenim feina treballant com esclaus i els que no en tenen mirant-so i fotent-se de gana? Vaja, "el no va más" sembla que juguin a veure qui la diu més grossa, però està clar, com que a ells no els afectarà. ¡ 12 hores diàries durant 6 dies a la setmana, descarregant camions els posaria jo, o segant blat de sol a sol, o 12 hores davant de l'ordinador, fent comandes, factures, comptes, etc. !
"Vamos hombre, hasta aquí hemos llegado" NI HABLAR.........
Una cita: " L 'amistat pot convertir·se en amor, l'amor en amistat.... mai "
- Albert Camus -