09 de juny 2008

Començament de setmana, mal dia

Llicència de Creative Commons. Alguns drets reservats.
Dilluns una altra vegada, mal dia, els dilluns no m'agraden, és una bajanada ja ho se, però representen el començament de la feina setmanal desprès d'una pausa de 2 dies on s'ha deixat de banda la feina, i tornar-la a reprendre, de sempre, se'm fa feixuc. Però que hi farem? la vida és així, els que no hem nascut de casa bona hem de treballar, no hi ha cap altre remei.
De tota manera, m'estic plantejant agafar-me la jubilació anticipada, tot dependrà del que em digui el gestor de quant em quedarà de paga. Tinc treballats i cotitzats, 37 anys, 5 mesos i catorze dies, segons la meva història laboral enviada enguany pel ministeri de treball, per tant és molt possible que em pugui jubilar ja amb el 100% i si és així, ho faré.
Ahir vaig dir que segurament avui tocaria parlar d'ERC, o de l'Obama i Clynton, però mireu, no em ve de gust parlar de política, tan sols felicitar a ERC per la magnífica organització de les seves primàries i desitjar-los que tot els vagi be, malgrat que no han servit massa per a clarificar les coses a nivell intern.
El que m'ha fet aturar llegint els titulars del diari, és la notícia de les noves acusacions contra el fundador de l'oenage "Global Infantil" el català Gil Lossada, que fan esgarrifar i preguntar-te una vegada més com pot haver al món aquesta mena de "monstres" que són capaços de maltractar, abusar i fins i tot deixar morir a criatures.
Una cita: " Cada cop que vostè es trobi del costat de la majoria, cal fer una pausa i reflexionar "
- Mark Twain -

2 comentaris:

Maurici ha dit...

A ERC s'han fet unes votacions molt respectables però no entenc els resultats, van perdre 300.000 vots i tornen a insistir per la mateixa gent i gestió, poc futur li donc. Puigcercós representa el passat i la vergonya del ideari d'aquest partit.

Marali ha dit...

Noi, això és que cada candidatura ha sabut fer la seva campanya i el militant ha triat, continuen havent-hi 4 corrents dins d'aquest partit i com en el congrés no ho arreglin, jo tampoc els veig massa futur.
Gràcies per la visita Saltenc, feia dies que no parlavem.